12.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Carmen Dan, salvată de ”Briliant”: Mutu dă asigurări că stadionul Dinamo...

VIDEO. Carmen Dan, salvată de ”Briliant”: Mutu dă asigurări că stadionul Dinamo va fi modernizat

Suporterii alb-roșii au pichetat Ministerul de Interne în timpul întâlnirii la care au participat ministrul Carmen Dan, fotbalistul Adrian Mutu, președintele clubului Dinamo, Monica Iagăr și proprietarul echipei de fotbal, Ionuț Negoiță.

La finalul dIscuțiilor, Carmen Dan a susținut că stadionul Dinamo va fi modernizat, iar particularitățile proiectului vor fi făcute publice odată ce dosarul va fi înaintat la Companiei Naționale de Investiții (CNI).

"Se modernizează stadionul pe un proiect care va fi înaintat la CNI. Particularitățile acelui proiect vor fi puse la dispoziție odată ce vom înainta dosarul. Am făcut toate demersurile pentru a-l pune în practică. Am făcut şi o sesizare în privința încălcării legilor penale. Spun cu toată convingerea că da, se va putea juca EURO 2020", a declarat Carmen Dan.

Fostul internațional român, Adrian Mutu, în prezent manager al echipei de fotbal Dinamo, a declarat că a fost găsită o soluție cu toată lipsa de cooperare a lui Nicolae Badea, fostul președinte al clubului de fotbal Dinamo.

"Este o lipsă de respect ce face domnul Badea, se vede de ce se întârzie. Noi credem în proiectul Dinamo, ne-am dat seama că trebuie să avem o încăpățânare pozitivă și să mergem înainte. Sunt și alte soluții. Eu cred că această întâlnire pe mine m-a lămurit și suporterii dinamoviști vor avea stadion. Vom face stadion. Cu siguranță publicul dinamovist va avea parte de stadion", a declarat Mutu, la ieşirea de la întâlnirea cu ministrul de Interne.

Șicanele lui Nicolae Badea

La iniţiativa lui Nicolae Badea, conducătorilor clubului Dinamo le-a fost interzis accesul în zona lojelor la meciul de luni cu Gaz Metan Mediaş (1-3). De asemenea, nici parcarea nu a fost pusă la dispoziţia clubului de fotbal. Nicolae Badea este proprietar pe loje, în timp ce Clubul Sportiv Dinamo deţine pista de atletism şi suprafaţa de joc. Este şi motivul pentru care procesul de modernizare a stadionului Dinamo în vederea Euro 2020 stă sub semnul întrebării.

Lucrările nu pot demara pentru că stadionul este deţinut în coproprietate de AFCD (Asociaţia Fotbal Club Dinamo), controlată de omul de afaceri Nicolae Badea, şi CSDB (Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti), aflate în proprietatea Ministerului de Interne, iar cele două părţi nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la adminstrarea stadionului după renovare.

La sfârşitul lunii mai, Carmen Dan anunţa că va cere desfiinţarea asocierii dintre Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti şi că va iniţia demersuri către ANAF pentru accelerarea procesului de insolvenţă.

Stadionul Dinamo face parte din cele patru arene din Capitală care trebuie modernizate pentru EURO 2020, alături de Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf.

Cele mai citite

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă