14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportFotbalMessi, ademenit de arabi cu 400 de milioane de euro

Messi, ademenit de arabi cu 400 de milioane de euro

Șeicii de la Al Hilal îl doresc pe Lionel Messi și sunt gata să îi ofere superstarului argentinian un salariu fabulos de 400 de milioane de euro pe an.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr nu le-a picat bine șeicilor de la Al Hilal, care sunt hotărâți să aibă o reacție pe măsură pentru marea rivală.

Cel mai titrat club din Arabia Saudită l-a ofertat oficial pe Lionel Messi, aflat la final de contract cu formația franceză PSG. Pentru a-l convinge să facă pasul spre campionatul din Golf, șeicii de la Al Hilal îi oferă proaspătului campion mondial cel mai mare salariu din istoria fotbalului, de 400 de milioane de euro pe an.

În ciuda faptului că salariul este unul fabulos, dublu față de cât încasează Cristiano Ronaldo la Al Nassr, Lionel Messi nu pare decis să părăsească fotbalul din Europa. Conform celebrului jurnalist sportiv Fabrizio Romano, argentinianul ar prefera să rămână pe bătrânul continent. „Eu știu că prioritatea lui Messi este să continue să joace în Europa. Leo simte că poate fi în continuare competitiv aici. Din ce știu, el simte că mai poate și vrea să mai joace în Europa cel puțin până la Copa America 2024, adică încă un an și jumătate”, a scris jurnalistul pe contul personal de Twitter.

Dacă va refuza oferta celor de la Al Hilal, Messi se poate întoarce la FC Barcelona, club la care a petrecut cea mai frumoasă perioadă a carierei. Oficialii grupării catalane fac în prezent eforturi pentru a-l convinge pe argentinian să revină din vară pe Camp Nou. Varianta ca fotbalistul în vârstă de 35 de ani să continue la Paris Saint-Germain este puțin probabilă, după ce acesta a fost fluierat de suporterii parizieni la finalul ultimului meci din Ligue 1, pierdut cu 0-1 în fața celor de la Olympique Lyon.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă