10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportFotbalManchester City, foarte aproape de transferul lui Halland

Manchester City, foarte aproape de transferul lui Halland

Cotidianului spaniol Mundo Deportivo scrie că Manchester City este singurul club aflat în cursa pentru transefrul starului norvegian al celor de la Borussia Dortmund, Erling Haaland.

Aceasta, după ce Barcelona, Manchester United sau Bayern s-ar fi retras.

Chelsea era singura echipă care mai dorea să concureze cu “cetățenii” pentru transferul superstarului de pe Westfalenstadion, însă s-a văzut nevoită să iasă din cursă.

Formația de pe Stamford Bridge și-ar fi dorit să îl aducă pe Haaland în locul lui Romelu Lukaku (28 de ani), dar această variantă va rămâne doar un vis.

Asta deoarece britanicii au probleme financiare mari din cauza sancțiunilor primite de Roman Abramovich (55 de ani).

Presa din Anglia scrie că Manchester City ar urma să activeze clauza de reziliere a contractului norvegianului, de 70 milioane de euro.

Citește și:

Guardiola spune că ar pleca de la Manchester City dacă șefii clubului l-ar minți

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
00:00:32

Rishi Sunak a anunțat sprijin suplimentar pentru Ucraina în cadrul vizitei sale în Polonia

Liderul britanic Rishi Sunak a sosit marți la Varșovia pentru discuții cu premierul polonez Donald Tusk și cu șeful NATO Jens Stoltenberg, care se...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă