13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleManchester City, campioana Angliei, va disputa un amical cu echipa lui Mirel...

Manchester City, campioana Angliei, va disputa un amical cu echipa lui Mirel Rădoi

Manchester City, care a câștigat campionatul în Anglia, va disputa un amical cu formația Al Ain, la care joacă și Mirel Rădoi, în cadrul unei deplasări în Abu Dhabi. Jucătorii lui City se vor prezenta în fața șeicului Mansour Bin Zayed Al Nayhan, miliardarul care deține clubul.

Străzile Manchester-ului au fost albastre luni seară, după ce echipa locală, marea rivală a celeilalte formații legendare din oraș, Manchester United, a câștigat titlul în Anglia. City s-a impus în ultima etapă, cu 2-0, împotriva lui West Ham United, luându-le astfel titlul celor de la Liverpool.

Portarul Costel Pantilimon a sărbătorit alături ceilalţi jucători ai echipei printr-o paradă pe străzile din Manchester, alături de zeci de mii de suporteri.

"Manchester este albastru astăzi. Este frumos", a spus căpitanul Vincent Kompany, potrivit Mediafax, văzând suporterii îmbrăcaţi în tricourile echipei sale, care fluturau steguleţe şi scandau.

Acesta este al patrulea titlu naţional pentru Manchester City, după cele din 1937, 1968 şi 2012. Toată echipa lui City va pleca în Dubai, pentru a fi felicitată de proprietarul clubului.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă