Lui Gheorghe Hagi i-a plăcut meciul din Bănie, chiar dacă Viitorul a fost învinsă de CSU Craiova

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după înfrângerea din meciul cu CSU Craiova, scor 1-3, că pentru formaţia sa jocul s-a terminat după eliminare şi penalti

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 03.12.2017 - 08:57

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după înfrângerea din meciul cu CSU Craiova, scor 1-3, că pentru formaţia sa jocul s-a terminat după eliminare şi penalti. El a ținut însă să precizeze că i-au plăcut atmosfera de la Craiova şi nivelul jocului, adăugând că a văzut nivel european.

"Un meci foarte bun, un meci frumos, cu situaţii de joc. Pentru noi s-a terminat când s-a luat acel roşu şi la penalti. Craiova este o echipă care atacă. În rest, până la penalti, în repriza a doua am început mult mai bine decât ei. Au echipă foarte bună şi e normal să vină peste tine. Îi felicit pentru tot ce s-a întâmplat aici la Craiova. Mi-a plăcut, pentru că mă simt antrenor. Parcă am văzut nivel european. Se face ceva şi în România, într-o zonă unde fotbalul e iubit şi sperăm să mai apară astfel de lucruri", a spus Hagi la Digi Sport.

CSU Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care oaspeţii conduceau cu 1-0 la pauză şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 57, după eliminarea lui Ţîru.

Au marcat Mitriţă '58 (penalti), Bancu '62 şi Bărbuţ '77 pentru gazde, respectiv Ţucudean '42 pentru oaspeţi.

Citește totul despre:

Comentarii