Lewandowski a egalat recordul de goluri marcate la o ediție a preliminariilor Campionatului European

Polonezul Robert Lewandowski a egalat recordul de 13 goluri marcate la o ediție a preliminariilor Campionatului European, deținut de nord-irlandezul David Healy. Acesta reușise să marcheze de 13 ori în preliminariile Campionatului European 2008.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 12.10.2015 - 11:55

Polonezul Robert Lewandowski a egalat recordul de 13 goluri marcate la o ediție a preliminariilor Campionatului European, deținut de nord-irlandezul David Healy. Acesta reușise să marcheze de 13 ori în preliminariile Campionatului European 2008.

Lewandowski a marcat un gol în partida pe care Polonia a câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa reprezentativei Irlandei, succes în urma căruia polonezii au obţinut calificarea la turneul final din Franţa, potrivit Mediafax.

David Healy a înscris 13 goluri în preliminariile Campionatului European din 2008, dar Irlanda de Nord nu a reuşit calificarea la turneul final.

Citește și România a învins Insulele Feroe și va juca la Campionatul European 2016, din Franța

Robert Lewandowski şi David Healy sunt urmaţi în această ierarhie de olandezul Klaas-Jan Huntelaar şi croatul Davor Suker, ambii cu câte 12 goluri, şi spaniolul Raul Gonzalez, austriacul Toni Polster şi danezul Ole Madsen, toţi cu câte 11 goluri.

 

Citește totul despre:

Comentarii