12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleLewandowski a egalat recordul de goluri marcate la o ediție a preliminariilor...

Lewandowski a egalat recordul de goluri marcate la o ediție a preliminariilor Campionatului European

Polonezul Robert Lewandowski a egalat recordul de 13 goluri marcate la o ediție a preliminariilor Campionatului European, deținut de nord-irlandezul David Healy. Acesta reușise să marcheze de 13 ori în preliminariile Campionatului European 2008.

Lewandowski a marcat un gol în partida pe care Polonia a câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa reprezentativei Irlandei, succes în urma căruia polonezii au obţinut calificarea la turneul final din Franţa, potrivit Mediafax.

David Healy a înscris 13 goluri în preliminariile Campionatului European din 2008, dar Irlanda de Nord nu a reuşit calificarea la turneul final.

Citește și România a învins Insulele Feroe și va juca la Campionatul European 2016, din Franța

Robert Lewandowski şi David Healy sunt urmaţi în această ierarhie de olandezul Klaas-Jan Huntelaar şi croatul Davor Suker, ambii cu câte 12 goluri, şi spaniolul Raul Gonzalez, austriacul Toni Polster şi danezul Ole Madsen, toţi cu câte 11 goluri.

 

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă