34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSportFotbalLa 30 de ani de la apogeu, „Generația de Aur” va organiza...

La 30 de ani de la apogeu, „Generația de Aur” va organiza un meci de adio. Cât costă cel mai ieftin bilet

Membrii „Generaţiei de Aur” vor evolua anul viitor într-un meci de retragere pe Arena Naţională din Bucureşti.

„Tricolorii” vor juca împotriva unei selecţionate care va fi condusă de pe bancă de Jose Mourinho și care îi va avea în teren, printre alții, pe Hristo Stoichkov, Rivaldo și Luis Figo. Fiecare glorie a României care va participa va putea invita o vedetă care să evolueze în echipa adversă.

Evenimentul se va disputa anul viitor, în data de 18 mai, de la ora 20.30. Biletele s-au pus în vânzare și pot fi cumpărate deja de pe site-ul bilete.ro.

Iată prețurile biletelor la meciul de retragere al „Generației de Aur”

  • Tribuna 1 Vest VIP 1 – 250,00 RON
  • Tribuna 1 Vest VIP 2 – 150,00 RON
  • Tribuna 2 Est Inel 1- 90,00 RON
  • Peluza 1 Nord Inel 1 – 60,00 RON
  • Peluza 2 Sud Inel 1 – 60,00 RON

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă