8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleJaponezii nu au voie să iasă din hotel!

Japonezii nu au voie să iasă din hotel!

Selecţionerul japonez Takeshi Okada, alarmat din cauza ratei înalte a criminalităţii în Africa de Sud, şi-a sfătuit jucătorii să nu părăsească hotelul din George, în care sunt cazaţi în perioada participării la Cupa Mondială de fotbal, informează presa sud-africană. „Aceasta este o ţară în care poţi închiria de o armă pentru 10.000 de yeni (circa 92 de euro). Sunt unii care pot gândi că este o afacere să împrumute 10.000 de yeni ca apoi să câştige 50.000 de yeni”, le-a spus Okada ziariştilor japonezi, la primul antrenament efectuat de echipa sa în Africa de Sud.
Okada a mai declarat că le-a cerut jucătorilor să nu părăsească „de capul lor” stabilimentul în care sunt găzduiţi. El i-a sfătuit să-i solicite managerului hotelului gărzi care să-i însoţească atunci când merg la cumpărături. „Ar trebui să fie însoţiţi de alte persoane”, a precizat selecţionerul.
Echipa Japoniei este cazată la Fancourt, un complex hotelier de cinci stele, renumit pentru terenurile sale de golf, situat la şapte kilometri de aeroportul din George, o localitate din sudul ţării.
Japonezii ocupă 50 din cele 150 de camere ale stabilimentului, estimându-se că o cameră ar fi costat 670 de dolari (562 de euro) pe noapte. Domeniul de 613 hectare al hotelului este înconjurat de un gard electric, iar la intrarea în copmplex sunt postate patru gărzi, dintre care două sunt înarmate.
Ambasada Japoniei a creat o unitate mobilă, formată din cinci persoane, pentru a-i ajuta pe cetăţenii cu probleme, în fiecare dintre oraşele care vor găzdui meciuri din grupă ale echipei din Ţara Soarelui Răsare, cu Camerun, Olanda şi Danemarca.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă