14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleIvailo Petev este noul selecţioner al Bulgariei

Ivailo Petev este noul selecţioner al Bulgariei

Ivailo Petev va deveni, săptămâna viitoare, selecţionerul Bulgariei. Contractul fostului fotbalist este valabil până la finele campaniei de calificare la Euro 2016, cu opţiune de prelungire în cazul unor rezultate pozitive.

Comitetul Executiv al federaţiei bulgare (BFS) se va reuni săptămâna viitoare şi va confirma numirea lui Petev, scrie novinite.com.

Ivailo Petev, fost tehnician al echipei Ludogoreţ Razgrad, şi preşedintele BFS, Borislav Mihailov, au discutat deja detaliile contractului.

Petev îi succede la conducerea naţionalei Bulgariei lui Luboslav Penev, demis în data de 20 noiembrie din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din preliminariile Euro-2016.

Reprezentativa Bulgariei a înregistrat până în prezent o victorie, o remiză şi două înfrângeri în grupa H de calificare la Campionatul European din 2016.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă