20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleIordănescu are încredere în calificarea la Euro 2016. Ce spune înaintea duelului...

Iordănescu are încredere în calificarea la Euro 2016. Ce spune înaintea duelului cu Finlanda

Anghel Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a spus că de rezultatele din meciurile cu Finlanda și Feroe depinde calificarea la Euro 2016. 

“Urmează pentru noi meciurile cu Finlanda și Insulele Feroe. Sunt cele mai importante jocuri pentru că rezultatele acestor două meciuri ne pot duce la EURO 2016. Finlanda speră să obțină locul 3 în grupa noastră și să ajungă în baraj. Dar, eu de felul meu sunt încrezător și optimist, sper să simplificăm ecuația calificării”, a spus Iordănescu, potrivit Agerpres.

Citește și Avancronică: Tricolorii, în linie dreaptă spre Euro 2016. Primul 11 și oamenii de gol înaintea duelului cu Finlanda

Iordănescu a mai spus că a convocat doar trei jucători de la Steaua deoarece campioana nu a mai avut un parcurs la fel de bun ca anul trecut. ”Steaua nu a mai obținut performanțele din anii trecuți, când era angajată în cupele europene, apoi nu mai conduce în clasament așa autoritar cu 7-8 puncte diferență. În acest timp, Astra a făcut jocuri bune.”

Lucian Sânmărtean a spus: ”Urmează două jocuri importante pentru noi. Toți ne dorim calificarea la EURO. Avem jucători de valoare în lotul nostru care pot aduce victoria”.

Întrebat unde preferă să joace, în linia de atac sau ca mijlocaș, Alexandru Chipciu a declarat: ”Nu contează unde joc și cine intră pe teren. Importantă este calificarea. Dacă voi juca, o voi face acolo unde dorește antrenorul. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine”.

Citește și Iordănescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Finlanda și Feroe

Federația Română de Fotbal a lansat în premieră posibilitatea ca suporterii să fie alături de echipa națională, chiar dacă meciul România-Finlanda, din preliminariile EURO 2016, se va disputa pe 8 octombrie la Arena Națională cu porțile închise. FRF oferă bilete virtuale, care se pot obține online gratuit, de pe arenafanilor.ro. Astfel, imaginile suporterilor au ajuns în vestiarul fotbaliștilor, precum și pe tricouri.

Pe 8 octombrie, de la ora 21,45, pe Arena Naționala, ”tricolorii” vor întâlni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locala 17,00 (19,00, ora României), reprezentativa noastră să dispute ultimul său meci din grupă, în preliminariile EURO 2016, contra echipei Insulelor Feroe.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă