Ioan Aloman, fost fotbalist la Gaz Metan Mediaş, a murit chiar înainte să participe la un meci demonstrativ

Ioan Aloman, fost jucător la clubul de fotbal Gaz Metan Mediaș, unde era şi organizator de competiţii a decedat în urma unui infarct, înainte de a juca în meciul demonstrativ de după prezentarea lotului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2017 - 22:32

Ioan Aloman, fost jucător la clubul de fotbal  Gaz Metan Mediaș, unde era şi organizator de competiţii a decedat în urma unui infarct, înainte de a juca în meciul demonstrativ de după prezentarea lotului, informează luni Mediafax.

Oficialii clubului au gândit un meci demonstrativ între fostele glorii ale clubului şi o echipă de juniori, duminică seara, imediat după prezentarea lotului pentru viitoarea stagiune. Din echipa de Old Boys a clubului trebuia să facă parte şi Ioan Aloman, fost jucător la Gaz Metan şi cel care ocupa funcţia de organizator de competiţii.

Cu puţin timp înainte de începerea festivităţii panica i-a cuprins însă pe toţi cei prezenţi. Aloman a căzut din senin pe pista stadionului.

Medicii prezenţi la stadion au intervenit şi au reuşit să-i readucă pulsul acestuia, după care a fost transportat la spital. Din păcate, Ioan Aloman a decedat la câteva ore după, în spitalul din Târgu Mureş, unde a fost transportat. Fostul oficial al celor de la Gaz Metan avea 60 de ani.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...