Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Întreaga echipă medicală a naționalei de fotbal, DEMISĂ

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis, cu o lună înaintea Campionatului European din Franţa, să renunțe la întregul staff medical al echipei naționale, conform Gazetei Sporturilor. "Ruptura" dintre staff-ul medical şi conducerea FRF s-a produs din pricina unor neînţelegeri financiare.

Share

Robert Sisca 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2016 - 15:41

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis, cu o lună înaintea Campionatului European din Franţa, să renunțe la întregul staff medical al echipei naționale, conform Gazetei Sporturilor.  "Ruptura" dintre staff-ul medical şi conducerea FRF s-a produs din pricina unor neînţelegeri financiare.

După o colaborare de mai bine de 25 de ani, conducerea federației rpmâne de specialitate a anunţat miercuri la prânz oficial despărţirea de Pompiliu Popescu și întreaga sa echipă medicală.

În vârstă de 65 de ani, medicul a ajuns la vârsta pensionării, motiv pentru care contractul său cu FRF a ajuns la final. Neputându-se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federaţia Română de Fotbal i-a mulţumit doctorului Pompiliu Popescu pentru întreaga sa activitate la echipa națională.

Astfel de miercuri componenţa staff-ului medical: Pompiliu Popescu (medic), Marian Lupu (preparator fizic), Robert Popovici, Ghiţă Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea (masori) este de domeniul trecutului.

Preşedintele Comisiei Medicale a FRF, Ion Codorean, a evaluat situaţia încă de la începutul anului, iar Federaţia Română de Fotbal are în acest moment mai multe soluţii şi va anunţa la începutul săptămânii viitoare componenţa noului staff medical de la echipa naţională.

Surse credibile din interiorul FRF susțin că prin această decizie radicală se dorește optimizarea standardelor în toate zonele de activitate, cu atât mai mult în zona medicală, fundamentală pentru înalta performanţă, astfel că vor fi alese cele mai bune opţiuni.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...