8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleIncident, anchetat de FRF: "Mi-a dat mai întâi un pumn în gură!"...

Incident, anchetat de FRF: “Mi-a dat mai întâi un pumn în gură!” Ce a pățit un junior pentru că și-a luat de mâncare

FRF anchetează un incident care a avut loc la un meci de fotbal pentru juniori, după ce un tânăr fotbalist a fost bătut de antrenor, la pauză, pentru că își cumpărase de mâncare cu o seară în urmă, conform Mediafax.

Juniorul Codrin Tirişcă de la CSMS Iaşi a spus că antrenorul Liviu Petrache i-a dat un “pumn în gură, câteva palme peste faţă şi un şut în cap”, după ce l-a scos de pe teren la meciul cu CS Sport Team Bucureşti, din Liga Elitelor U17.

“Cu o seară înainte de meci, ne-am cazat la o pensiune din Otopeni. Niciunul dintre băieţi nu a mâncat pentru că mâncarea nu era bună. Pentru că ne era foame, ne-am dus noaptea pe jos până la un restaurant şi ne-am luat de mâncare. Dimineaţa, doamna de la recepţie i-a spus antrenorului ce s-a întâmplat şi dumnealui a considerat că eu am fost vinovatul principal. La meci, m-a scos cu vreo zece minute înainte de pauză şi pe urmă m-a lovit. Mi-a dat întâi un pumn în gură, apoi câteva palme peste faţă, iar la final mi-a tras un şut în cap!”, a spus Codrin Tirişcă.

Citește și FRF anchetează cazuri de meciuri trucate în Liga a II-a

Preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi, Leonida Antohi, a declarat că antrenorul Liviu Petrache a demisionat, oficialul ieşean subliniind că gestul nu are nicio scuză şi că asemenea comportamente nu sunt tolerate. “Nu putem tolera un astfel de comportament. Indiferent ce greşeală ar fi făcut acei copiii, nimic nu justifică gestul antrenorului. Chiar nu înţeleg reacţia lui Liviu, mai ales că îl ştiu de când era jucător. Am fost antrenorul lui şi îl ştiam ca un băiat serios.”

Antrenorul Liviu Petrache a fost luni la club şi şi-a depus demisia, fără a dori să comenteze incidentul.

Citește și Liga I Etapa a 16-a: Înfrângere, dup 10 ani, pentru Steaua, în fața CFR-ului. Vezi rezultatele

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a deschis o anchetă cu privire la acest incident de la meciul CS Sport Team Bucureşti – CSMS Iaşi, din Liga Elitelor U17, joc disputat săptămâna trecută. “Federația Română de Fotbal a demarat o anchetă în urma imaginilor surprinse la un joc din Liga Elitelor U17, programat sâmbătă, 31 octombrie 2015. În filmarea din timpul desfășurării partidei CS Sport Team București – CSMS Iași, din Liga Elitelor U17, seria Est, disputat sâmbătă, 31 octombrie, la Complexul Sportiv Academia Sport Team din Domnești, un antrenor al oaspeților este surprins lovind în mod repetat cu brutalitate, cu piciorul, pe unul dintre jucătorii care se aflau pe banca de rezerve”, se arată pe site-ul FRF.

În urma raportului arbitrului, a declarațiilor celor prezenți la eveniment și în baza probelor suplimentare, organismele jurisdicționale competente din cadrul Federației Române de Fotbal vor pronunța o decizie în acest caz.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă