12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportFotbalÎl vinde Farul pe Alibec? Noua campioană a României a transferat doi...

Îl vinde Farul pe Alibec? Noua campioană a României a transferat doi atacanți

Noua campioană a României, Farul Constanța, i-a transferat pe atacanţii Rivaldinho şi Nicolae Carnat, care au semnat contracte valabile pentru următorii trei ani cu „marinarii”.

În vârstă de 28 ani, Rivaldinho a mai evoluat pentru Viitorul în perioada ianuarie 2019 – august 2020, marcând 15 goluri în 43 de meciuri. Între timp, acesta a mai jucat la KS Cracovia (Polonia) şi Universitatea Craiova, cu care şi-a reziliat contractul pe 3 mai.

Fiul fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo a jucat în acest sezon 23 de partide pentru echipa din Bănie, marcând un gol.

Nicolae Carnat este un produs al Academiei Hagi, dar nu a apucat să joace la prima echipă. El a trecut anterior pe la Wolverhampton, Esbjerg, Dunărea Călăraşi, Sepsi OSK, CFR Cluj, Rapid Bucureşti şi CS Mioveni, pentru care a strâns 26 de partide în acest sezon şi a marcat un gol.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Eurostat: România, printre ţările UE cu cel mai mare deficit şi cea mai semnificativă creştere a datoriei în 2023

Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023,...

Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige, printre artiștii ce vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame în 2024

Anul acesta, Rock & Roll Hall of Fame își deschide porțile pentru o nouă serie de legende din lumea muzicală, printre care se numără...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...
Ultima oră
Pe aceeași temă