8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportFotbalIcardi, tot mai rău, după ce Wanda a anunțat divorțul. Ce avere...

Icardi, tot mai rău, după ce Wanda a anunțat divorțul. Ce avere poate pierde argentinianul

Atacantul argentinian al lui PSG împrumutat la Galatasaray, Mauro Icardi, nu reușește să se impună titular nici la Istambul.

Icardi a fost mai mult rezervă sau chiar nu a prins nici măcar lotul, în ultimele partide disputate de formația turcă, de la împrumutul său.

Problemele starului argentinian nu se opresc însă aici.

Icardi nu intră nici în calculele selecționerului Argentinei, pentru turneul final al Cupei Mondiale de Fotbal.

“Bomboană pe colivă”, presa internațională vorbește despre sume importante de bani pe care Icardi ar putea să le piardă, după ce soția și, în același timp, impresarul său, Wanda Nara, a anunțat recent divorțul de argentinian.

Mauro Icardi și Wanda Nara sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună două fete, Francesca (născută în ianuarie 2015) și Isabella (născută în octombrie 2016).

Scandalul dintre Mauro Icardi și Wanda Nara a izbucnit în 2021, când cei doi au fost aproape de despărțire.

Atacantul argentinian a fost acuzat de infidelitate, dar cei doi s-au împăcat în cele din urmă și au postat o serie de fotografii și clipuri video din vacanța petrecută în Africa.

Vineri, 23 septembrie, Wanda Nara a scris pe contul personal de Instagram că s-a despărțit de fotbalistul pe care îl reprezintă din postura de agent FIFA.

Mauro Icardi are o avere estimată la peste 90 de milioane de euro. Atacantul argentinian câștigă 10 milioane de euro pe an la PSG.

În plus, Icardi are parteneriate cu branduri precum Nike, Dior, Philipp Plein.

În schimb, bunurile deținute de către Wanda Nara sunt estimate la 8 milioane de euro, potrivit sportbible.com.

Wanda Nara

Wanda Nara este model, prezentatoare TV, agent FIFA și deține mai multe afaceri, inclusiv un brand de cosmetice (Wanda Cosmetics).

În 2022, Wanda Nara și-a deschis mai multe magazine în SUA, dar plănuiește să se extindă și în Europa.

Potrivit Marca, citată de Digi Sport, Wanda Nara are mai multe contracte de publicitate, inclusiv pe rețelele sociale. Prin urmare, dacă Mauro Icardi câștigă acum peste 500.000 de euro pe lună, Wanda Nara încasează aproximativ 250.000 de euro lunar.

Mauro Icardi și Wanda Nara dețin două locuințe, la Genoa și Paris, cotate de la câteva milioane de euro.

În plus, fotbalistul argentinian are o colecție de mașini scumpe: Rolls Royce Ghost (337,850 dolari), Lamborghini Huracan Spyder (233,325 dolari), Bentley Bentayga (156,900 dolari), Range Rover Sport (115,500 dolari).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă