14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalHaaland ar putea pleca de la Manchester City

Haaland ar putea pleca de la Manchester City

Posibilitatea ca Erling Haaland să plece de la Manchester City după doar un sezon începe să prindă tot mai mult contur, ultima echipă interesată de norvegian fiind PSG.

Aflat la primul sezon în Premier League, Erling Haaland le-a adus celor de la Manchester City o nouă victorie, după ce a marcat unicul gol în partida cu Crystal Palace. Norvegianul a ajuns astfel la 34 de goluri în 35 de apariții pentru echipa lui Pep Guardiola.

În ciuda acestui fapt, există zvonuri că atacantul norvegian nu este fericit la City. Ideea unui „divorț” între cele două părți este alimentată și de speculațiile conform cărora Guardiola nu l-a dorit cu adevărat pe Haaland.

Cu toate acestea, contractul său pe Etihad Stadium expiră abia în vara anului 2027. Și chiar dacă City s-ar decide să-l vândă, formațiile interesate ar fi nevoite să plătească o sumă uriașă pentru a-l transfera.

Clubul cel mai des asociat cu o mutare a lui Haaland este Real Madrid. „Los Blancos” îl urmăresc încă de pe vremea când evolua în Budesliga și chiar au negociat cu Dortmund pentru un transfer. Deși mutarea nu s-a concretizat, interesul lor nu pare să fi dispărut, mai ales că Benzema se apropie de finalul carierei. Singura problemă ar fi suma de transfer.

O echipă fără griji financiare este PSG. În ciuda faptului că au cheltuit sume uriașe de bani, giganții din Ligue 1 au fost din nou eliminați prematur din Champions League. Șefii de pe „Parc des Prices” visează la un cuplu Mbappe – Haaland în atacul lui PSG și sunt dispuși să ofere 175 de milioane de lire sterline pentru starul norvegian.

Sosirea lui Haaland la Paris depinde însă și de posibila vânzare a lui Neymar. Brazilianul ar putea ajunge chiar în Premier League, unde este dorit de Manchester United și Chelsea.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă