7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleGigi Becali i-a primit la vila din Pipera pe jucătorii Stelei și...

Gigi Becali i-a primit la vila din Pipera pe jucătorii Stelei și pe Reghecampf

Gigi Becali s-a întâlnit, în primele sale ore de liberatate, la vila din Pipera, cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi cu mai mulţi jucători stelişti. Finanţatorul echipei a primit o permisie de 24 de ore, după care se va întoarce în penitenciar, unde își ispășește pedeapsa în urma Dosarului Transferurilor.

Mai mulți jucători din lotul Stelei l-au vizitat pe Becali circa un sfert de oră, iar printre ei s-au numărat: Iasmin Latovlevici, Fernando Varela, Ciprian Tătăruşanu, Adrian Popa, Florin Gardoş, Alexandru Chipciu, Cristian Tănase şi Mihai Pintilii, conform Mediafax.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Instanţa a respins şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că acesta ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă