6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleFRF îi invită la finala Cupei României pe toți internaționalii români

FRF îi invită la finala Cupei României pe toți internaționalii români

FRF vrea să-i aducă la finala Cupei României, disputată între Steua și Astra, pe 31 mai, pe toți foștii sau actualii componenți ai lotului naționalei de fotbal. Federația Române de Fotbal le va oferi invitații la finală tuturor jucătorilor care au avut cel puțin o prezență în tricoul tricolor.

"Federația Română de Fotbal îi invită pe toți internaționalii români, retrași sau în activitate, fotbaliști care au îmbrăcat tricoul naționalei de-a lungul timpului, să participe la finala Cupei României Timișoreana 2013/2014.

Fiecare jucător, cu minimum o prezență la prima reprezentativă, va primi o invitație la partida Steaua-Astra, care se va disputa pe 23 mai, ora 21:00, pe Arena Națională.

Doritorii sunt invitați să ridice invitația de la sediul Federației Române de Fotbal, Secretariatul General, în perioada 19 – 23 mai, intervalul orar 10:00 – 16:00", se arată într-un comunicat al FRF.

În total peste 100 de fotbaliști, în viață, au avut de-a lungul timpului contribuții importante la evoluția naționalei, ocupând locuri de titulari. Totuși numărul invitațiilor ar putea ajunge la câteva sute dacă vor fi oferite tuturor celor care au îmbrăcat tricoul naționalei măcar o dată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă