20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Viitorul a învins, acasă, FCSB cu scor 1-0, în etapa a...

FC Viitorul a învins, acasă, FCSB cu scor 1-0, în etapa a noua a Ligii 1

Echipa lui Gică Hagi, FC Viitorul, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia FCSB, în etapa a noua a Ligii 1, scrie Mediafax.

Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocaşul brazilian Eric, în minutul 31, în urma unui şut de la aproximativ 20 de metri, la care debutantul Andrei Vlad nu a putut să intervină.

În clasament, FC Viitorul acumulează 11 puncte şi urcă pe locul 8, în timp ce FCSB se află pe 4, cu 18 puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, care este a treia. Tot 18 puncte are şi CS Universitatea Craiova, aflată pe locul secund, dar echipa pregătită de Devis Mangia mai are de disputat meciul cu liderul CFR Cluj (19 puncte).

FC Viitorul: Rîmniceanu – Lopez, Ţîru, Horj, Ganea – Cicâldău, Mladen, Vînă (Drăguş 68') – Eric (De Nooijer 86'), Ţucudean (A. Ciobanu 62'), Chiţu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

FCSB: A. Vlad – Enache (Teixeira 45'), Planic, Bălaşa, Momcilovic – Pintilii, Junior Morais – Man (Coman 67'), Budescu (Golofca 46'), F. Tănase – Alibec. Antrenor: Nicolae Dică.

Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă