12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Viitorul: Cluburile din străinătate sunt interesate de 12-15 jucători de la...

FC Viitorul: Cluburile din străinătate sunt interesate de 12-15 jucători de la noi

Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a spus că mai mult cluburi din străinătate monitorizează circa 15 juniori de la gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

“Există un interes cert al mai multor cluburi din străinătate pentru cel puţin 12-15 juniori ai noştri. De la Măţan, junior născut în ’99, şi până la Răzvan Marin, născut în ’96. Deci avem o plajă mare de jucători şi interesul este pe măsură”, a spus Bivolaru, conform Mediafax.

Deşi ocupă locul doi în Liga I, FC Viitorul nu îşi propune să se lupte pentru titlu, susţine Cristian Bivolaru. “E greu de vorbit de titlu, e mult prea devreme. Cred că lupta va fi acerbă pentru pătrunderea în play-off. Până acum parcursul nostru a fost foarte bun, sperăm să îl continuăm. Cred că sunt alte echipe care au loturi şi mijloace financiare pentru a se bate la titlu”, a adăugat oficialul clubului din Ovidiu.

Cristian Bivolaru speră ca LPF să modifice în viitor sistemul de desfăşurare astfel încât echipele să intre în play-off/play-out cu toate punctele obţinute în sezonul regulat, nu cu jumătate ca în prezent. “Nu cred însă că formula actuală din Liga I este cea mai potrivită. Nu mă refer la sistemul de play-off/play-out, ci la înjumătăţirea punctelor. Nu înţeleg de ce trebuie să se înjumătăţească punctele echipelor după prima jumătate a campionatului (n.r. – la finalul sezonului regulat). E un drept pe care ţi-l câştigi pe teren. Dacă se menţine sistemul de play-off/play-out trebuie să se regândească şi formula aceasta”, a precizat directorul general.

Cristian Bivolaru a participat, joi, la un eveniment de prezentare a unor echipamente medicale aflate la dispoziţia jucătorilor din Liga I, în clinica de recuperare a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă