15.5 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDrăguș, umilit de către antrenorul lui Trabzonspor!

Drăguș, umilit de către antrenorul lui Trabzonspor!

Atacantul român Denis Drăguș se confruntă cu dificultăți în debutul său la Trabzonspor.

Denis Drăguș, care a avut un sezon anterior impresionant la Gaziantep, trece printr-o perioadă complicată la noua sa echipă, Trabzonspor. În ultimul meci din campionatul Turciei, împotriva lui Beșiktaș, încheiat cu scorul de 1-1, atacantul român a fost introdus la pauză, dar a fost scos de pe teren în minutul 90+6. Această decizie a antrenorului Senol Guneș a fost interpretată de mulți drept un semnal că tehnicianul își pierde răbdarea cu jucătorul care, până acum, nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

Antrenorul Senol Guneș își pierde răbdarea

Deși echipa a jucat în inferioritate numerică o bună parte din meci, Guneș a criticat la finalul partidei calitatea fotbalistică a elevilor săi. Cu trei remize consecutive în trei etape și un singur gol marcat în această perioadă, Trabzonspor se află într-un moment dificil. Guneș a subliniat că, deși spiritul de luptă al echipei sale este prezent, echipa are nevoie urgentă de o victorie pentru a ieși din această criză.

Drăguș a impresionat în sezonul trecut la Gaziantep, unde a înscris 16 goluri și a oferit două pase decisive în 41 de meciuri. Această formă excelentă a atras atenția lui Trabzonspor, care a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-l transfera. De asemenea, evoluțiile sale bune l-au adus în echipa națională a României, unde a marcat la Campionatul European din Germania în victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei.

Totuși, la Trabzonspor, lucrurile nu merg la fel de bine pentru Drăguș. Startul său lent din acest sezon pune presiune atât pe el, cât și pe antrenorul Guneș, care caută soluții pentru a redresa echipa.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

România, noul centru medical din sud-estul Europei, atrage tot mai mulți pacienți străini

România se conturează ca un pol important al serviciilor medicale în sud-estul Europei, atrăgând din ce în ce mai mulți pacienți din afara țării...

Analiștii CFA România prognozează o inflație de 4,95% și un curs de 5,0735 lei/euro pentru august 2025

Conform sondajului realizat de CFA România în luna august, analiștii financiari estimează o rată a inflației de 4,95% pentru următoarele 12 luni, până în...

Europarlamentarul Dan Nica cere bani din Fondul European de Urgență pentru România

Rezoluția care cuprinde și țara noastră, va fi supusă la vot în Parlamentul european Într-o intervenție televizată, europarlamentarul Dan Nica a declarat că grupul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă