17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDebut amânat! N'Jie și Boupendza vor juca primul meci pentru Rapid abia...

Debut amânat! N’Jie și Boupendza vor juca primul meci pentru Rapid abia în octombrie

Fanii Rapidului vor trebui să aștepte până în luna octombrie pentru a-i vedea la lucru pe noile vedete ale echipei, Clinton N’Jie și Aaron Boupendza.

Potrivit Golazo.ro, Clinton N’Jie și Aaron Boupendza, atacanții de top aduși în această vară de Rapid București, nu vor putea debuta în Liga 1 înainte de pauza competițională din luna octombrie, cauzată de meciurile echipelor naționale din Liga Națiunilor. Este foarte puțin probabil ca aceștia să poată fi folosiți de Marius Șumudică înaintea pauzei competiționale destinate echipelor naționale.

Obstacole birocratice și pregătirea fizică amână debutul

Problemele birocratice sunt principala cauză a întârzierii. În cazul lui Boupendza, situația este complicată din cauza lipsei reprezentării diplomatice a României în Gabon, ceea ce face ca procesul de înregistrare să fie mai lent. În același timp, Clinton N’Jie, fostul internațional camerunez, se confruntă cu o formă fizică sub așteptări și are nevoie de timp suplimentar pentru a ajunge la o condiție optimă de joc. Totodată, Clinton N’Jie ar avea și câteva kilograme în plus și mai are oricum nevoie de timp pentru a fi apt de joc.

Până atunci, cei doi fotbaliști se antrenează intens în sala de forță pentru a fi pregătiți pentru debutul lor la Rapid, care este așteptat cu entuziasm de suporteri. În ultimele săptămâni, aceștia au urmărit din tribună evoluțiile echipei, inclusiv înfrângerea cu U Cluj (0-2).

Pe lângă N’Jie și Boupendza, Rapidul a adus și alte nume importante în această vară, printre care Tobias Christensen, Cristi Manea și Benjamin Siegrist.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...

Zece ani de închisoare pentru stomatologul acuzat de agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Dentistul acuzat de influencerița Ștefania Costache, cunoscută sub numele de Lolrelai, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire...

România, cea mai ridicată inflație din UE pentru a șasea lună consecutiv

Rata anuală a inflației în Uniunea Europeană a scăzut în luna august la 2,4%, de la 2,8% în iulie, conform datelor publicate miercuri de...
Ultima oră
Pe aceeași temă