7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCristiano Ronaldo va primi despăgubiri de 20 milioane euro, după ce a...

Cristiano Ronaldo va primi despăgubiri de 20 milioane euro, după ce a fost scos dintr-un film de Scorsese

Cristiano Ronaldo, starul echipei de fotbal Real Madrid, va primi despăgubiri de 20 milioane euro după ce a fost scos din distribuția filmului “The Manipulator”, care va fi regizat de Martin Scorsese.

Debutul în cinematografie al fotbalistului Cristiano Ronaldo a fost amânat. Starul portughez ar fi trebuit să interpreteze un rol într-un film biografic despre Alessandro Proto, un bogat om de afaceri italian, despre care presa internaţională afirmă că ar fi inspirat-o pe scriitoarea E.L. James atunci când a creat personajul Christian Grey din franciza “50 Shades of Grey”, potrivit Mediafax.

Însă producătorii filmului “The Manipulator”, ce va fi regizat de Martin Scorsese, au decis să îşi schimbe planurile, iar Cristiano Ronaldo nu a mai fost inclus în cele din urmă în distribuţia acestui lungmetraj. Cotidianul catalan Sport afirmă că echipa de producţie a filmului a luat decizia de a-i plăti fotbalistului de la Real Madrid despăgubiri de 10 milioane de euro. Agenţii starului portughez au reuşit să obţină o dublare a acestei sume, astfel încât celebrul sportiv portughez va primi în final o despăgubire de 20 milioane de euro.

Iniţial, Cristiano Ronaldo trebuia să permită producătorilor americani să filmeze şi câteva scene din acest film în apartamentul de lux pe care îl deţine în Trump Tower din Manhattan. Temându-se că fotbalistul îi va eclipsa pe ceilalţi actori din distribuţie, producătorii au luat decizia de a nu-l mai distribui pe starul portughez în filmul “The Manipulator”. Rolul său ar putea fi interpretat de actorul american Channing Tatum.

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit în luna octombrie Gheata de Aur, trofeu acordat celui mai bun marcator din Europa, portughezul primind această distincţie pentru a patra oară în carieră. Cristiano Ronaldo a mai fost recompensat cu Gheata de Aur în 2008 (pe când juca la Manchester United) şi în 2011 şi 2014 cu Real Madrid. În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 48 de goluri în campionatul Spaniei. Ronaldo este primul jucător care câştigă acest trofeu de patru ori.

Cele mai citite

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă