Comisia Tehnică a FRF propune rezilierea contractului antrenorului Daum

Reprezentanții Comisiei Tehnice a FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, au propus, luni, ca Daum să nu mai fie selecționerul României.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2017 - 19:28

Reprezentanții Comisiei Tehnice a FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, au propus, luni, ca Christoph Daum să nu mai fie selecționerul României.

”Comisia tehnică a propus întreruperea raportului de muncă între FRF şi Christoph Daum şi s-au făcut recomandări pentru numele viitorului selecţioner. Nu vă pot spune numele. I-am rugat pe membri să facă recomandări în plic, să le semneze. Între 3 şi 5 nume. Vor fi contabilizate şi, în funcţie de ce va decide conducerea, se va decide începerea negocierilor. Sunt nume pe care le cunoaşteţi din presă. Până la următoarele meciuri, sperăm să rezolvăm problema selecţionerului. Recomandarea Comisiei nu este o hotărâre”, a spus Stoichiță, la finalul ședinței de luni.

Potrivit unui comunicat al FRF, la solicitarea președintelui Federației, Comisia Tehnică reunită la 11 septembrie "a analizat situația privind postul de selecționer al echipei naționale", în urma căreia președintele Comisiei Tehnice și directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiță, a declarat că "a avut loc o evaluare și o dezbatere privind situația echipei naționale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenți astăzi, cât și cei absenți, prin telefon, s-au pronunțat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naționale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca președintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuț Badea și Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecționer”.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu președintele Comisiei Tehnice la finalul ședinței, în urma căreia a prezentat direcția de acțiune pentru perioada următoare: “În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum și, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecționer, în baza propunerilor primite de la președintele Comisiei Tehnice”, a informat FRF.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...