6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCFR Cluj va juca în Conference League. Ardelenii au câștigat barajul cu...

CFR Cluj va juca în Conference League. Ardelenii au câștigat barajul cu FCU Craiova

CFR Cluj s-a calificat în Conference League, după ce a câștigat barajul pentru cupele europene jucat împotriva celor de la FC U Craiova, cu scorul de 1-0, după prelungiri, joi seara, pe teren propriu.

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul croat Denis Kolinger, în minutul 97, cu capul, din centrarea lui Claudiu Petrila.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a încheiat meciul cu doi oameni mai puţin. Mijlocaşul argentinian Juan Bauza a primit uşor al doilea cartonaş galben (68), pentru un fault de joc, la marginea propriului careu.

Fundaşul belgian Jeremy Huyghebaert a fost eliminat direct (105+1), după o intrare dură la Daniel Bîrligea, cartonaşul roşu fiind arătat după vizionarea reluărilor video.

FC U Craiova a ratat o ocazie mare la 0-0, când era în zece, portarul Simone Scuffet apărând şutul lui Aurelian Chiţu.

La finalul timpului regulamentar (90+1), CFR a ratat două ocazii mari de gol, şutul lui Bîrligea fiind apărat de portarul Ionuţ Gurău, după care Radu Negru l-a blocat pe Anton Maglica.

Preparatorul fizic Dumitru Vasilică (FC U Craiova) a fost eliminat (107) pentru proteste, iar în drumul său spre vestiare a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.

În minutul 113, jucătorii oaspeţi s-au strâns la marginea terenului într-o încercare de protest sau de a se retrage de pe teren, dar după două minute jocul s-a reluat.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă