30.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalCaz ireal în Turcia! Un fost internațional a fost împușcat în picior

Caz ireal în Turcia! Un fost internațional a fost împușcat în picior

Serhat Akin, fost internațional turc și jucător de la Fenerbahce, a fost împușcat în picior joi seara, la ieșirea dintr-un studio TV, după ce a comentat meciul dintre Fenerbahce și Union Saint-Gilloise din Europa League.

Serhat Akin, în vârstă de 43 de ani, a fost victima unui atac armat în Istanbul, la scurt timp după ce a comentat un meci din Europa League. Incidentul s-a petrecut în cartierul Beykoz, un cartier din partea asiatică a orașului, iar fostul jucător de fotbal a povestit pe rețelele de socializare despre experiența sa: „Au tras în picioarele mele după program. Ultimul nostru cuvânt este Fenerbahce”. Această expresie este una cunoscută printre fanii echipei Fenerbahce.

Atacul armat din cartierul Beykoz

După atac, Serhat Akin a fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale și urmează să fie supus unei operații. Deși situația sa este stabilă, atacul a generat o reacție rapidă din partea clubului Fenerbahce, unde fostul fotbalist și-a petrecut o mare parte din carieră. Clubul a condamnat cu fermitate atacul și a cerut ca autorii să fie aduși în fața justiției cât mai curând posibil.

Pe lângă reacțiile clubului, Federația Turcă de Fotbal a emis și ea un comunicat, exprimându-și regretul pentru cele întâmplate și condamnând atacul: „Am aflat cu regret că a fost rănit la picior ca urmare a unui atac armat. Condamnăm ferm atacul odios și îi dorim lui Serhat Akin o recuperare rapidă”.

Tuncay Șanlı, un alt fost jucător de fotbal și prieten apropiat al lui Akin, l-a vizitat pe acesta în spital. Șanlı a oferit detalii despre starea fostului internațional: „Desigur, se simte rău, dar nu este ceva foarte grav. Probabil mâine (n.r. vineri) va fi supus unei operații”.

Cariera lui Serhat Akin

Serhat Akin a avut o carieră fotbalistică bogată, evoluând pentru echipe importante din Europa. După ce și-a început drumul în fotbal la echipa germană Karlsruhe II, a jucat pentru Fenerbahce, unde și-a construit cea mai mare parte a reputației sale. De-a lungul carierei, a mai trecut pe la cluburi precum Anderlecht, Koln și Kocaelispor, printre altele. El s-a retras din activitatea sportivă în 2014 și a devenit comentator sportiv.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

România, tot mai aproape de eliminarea vizelor pentru SUA: rata de respingere a cererilor de viză scade sub 3%

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat recent că România a atins un prag esențial pentru admiterea în programul Visa Waiver al Statelor Unite, subliniind că...

Primarul democrat din New York, Eric Adams, a fost acuzat de corupție

Primarul din New York, Eric Adams, implicat într-o serie de scandaluri, a fost acuzat joi de fraudă electronică, solicitarea de donații ilegale din partea...

West Side Hallo Fest, cel mai mare festival de Halloween din țară, revine pe Insula Lacul Morii cu o ediție spectaculoasă. Pe scenă vor...

Peste o lună, Insula Lacul Morii din Sectorul 6 va deveni polul distracției din Capitală. Aici, pe o suprafață de 32.000 de metri pătrați,...
Ultima oră
Pe aceeași temă