15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportFotbalBătaie între jucători la meciul CS Mioveni - Dinamo. Bogdan Rusu a...

Bătaie între jucători la meciul CS Mioveni – Dinamo. Bogdan Rusu a ajuns direct la spital

Partida amicală dintre CS Mioveni – Dinamo, încheiată cu scorul de 2-0, s-a terminat prost pentru atacantul gazdelor, Bogdan Rusu, care a părăsit terenul chiar din prima repriză. Și nu oricum, ci pe targă după ce a primit un pumn în figură. Jucătorul a fost transportat de urgență la spital unde medicii i-au făcut un tomograf. După ce Rusu a ieșit de pe teren a început cu adevărat haosul, iar jucătorii s-au luat la bătaie. 

Partida dintre CS Mioveni și Dinamo nu a fost spectaculoasă din punct de vedere al jocului ci din alte motive. Pentru un moment, jucătorii au renunțat la fotbal și au făcut o adevărată demonstrație de box.

Bogdan Rusu a suferit o fractură de pomete 

Totul a început în prima repriză când la o minge trimisă în careu, portarul Mihai Esanu l-a lovit cu pumnul în plină figură pe atacantul gazdelor, Bogdan Rusu. Acesta nu a mai putut continua jocul și a părăsit terenul pe targă. Pentru că starea sa nu părea deloc în regulă, membrii staff-ului au decis să-l transporte la spital, scrie FANATIK.

În urma acelei faze, arbitrul a dictat penalty pentru CS Mioveni, însă portarul Eșanu a reușit să apere lovitura de pedeapsă executată de Alexandru Buziuc.

Bogdan Rusu a fost transportat de urgență la spital, iar medicii i-au făcut un tomograf în urma căruia au dat și verdictul: jucătorul celor de la Mioveni a suferit o fractură de pomete. Accidentarea lui Bogdan Rusu vine într-un moment în care și atacantul Andrei Cristea este indisponibil.

Bogdan Rusu s-a născut la 9 aprilie 1990, la Brașov și a debutat în fotbal la Aerostar Bacău. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Farul Constanța, Astra Giurgiu, CF Brăila, SC Bacău și FC Brașov.

Încăierare între jucători

La puțin timp după ce Rusu a fost scos cu targa de pe teren, Deian Sorescu l-a călcat pe mână pe unul dintre jucătorii Mioveniului. De aici a pornit o adevărată încăierare între jucătorii celor două echipei.

Mirko Ivanovski, atacantul lui Dinamo, a încercat să liniștească spiritele, însă, în final, a ajuns chiar el să-și arunce vorbe grele cu un om de pe banca gazdelor.

CS Mioveni se află pe locul 12 din Liga 1, cu 21 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate. De cealaltă parte, Dinamo se situează pe locul 15, cu doar 12 puncte.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă