7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAnderlecht, în criză, dar favorită la București

Anderlecht, în criză, dar favorită la București

Belgienii de la Anderlecht stau prost în competiția internă, dar sunt dați favoriți în meciul de joi cu FCSB.

Anderlecht și formația considerată de UEFA continuatoarea Stelei, FCSB, sunt departe de anii de glorie, înaintea partidei de joi, de pe Arena Națională din Capitală, din grupele UEFA Conference League, o reeditare a semifinalei de Cupa Campionilor din 1986 (dacă luăm în considerare că FCSB este continuatoarea Stelei București).

Ambele formații trec însă prin perioade proaste în competițiile interne.

Anderlecht ocupă doar poziția a 9-a din 18 în clasamentul primei ligi a Belgiei, cu doar zece puncte acumulate în 8 etape, situându-se la o distanță de 14 puncte de liderul Atwerp.

Formația patronată de Gigi Becali stă chiar mai rău în competiția internă, tot după 8 etape, acumulând tot atâtea puncte și clasându-se pe poziția 13 din 16, la o distanță de 13 puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Belgienii au obțiunut însă o victorie în prima etapă din faza grupelor Conference League, în timp ce roș-albaștri vin după eșecul de la Londra, cu West Ham United.

Casele de pariuri o dau favorită pe Anderlecht și la București, cu o cotă de 2,50 pentru 3 puncte pe Arena Națională, în timp ce o victorie a FCSB este cotată cu 2,80, iar un egal, cu 3,40.

Totuși, FCSB va beneficia de un important aport al publicului, după calculele de până în prezent fiind așteptați aproximativ 40.000 de spectatori pe Arena Națională.

În cealaltă partidă a grupei, West Ham are deplasare la Silkeborg.

CFR, favorită cu turcii

Campioana CFR Cluj pare în revenire de formă înaintea partidei cu turcii de la Sivaspor din Conference League și este dată și ca favorită la victorie de către casele de pariuri, cu o cotă de 2,10.

De cealaltă parte, o victorie a turcilor este cotată cu 3,50, iar un rezultat de egalitate cu 3,30.

În cealaltă partidă a grupei, Slavia Praga este dată ca mare favorită în partida cu Balkani (Kosovo).

Toate formațiile din această grupă au câte un punct, după prima etapă din grupele UEFA Europa Conference League.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Mari personalități artistice vor fi prezente la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu din iunie

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale...

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...
Ultima oră
Pe aceeași temă