12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAC Milan, eșec cu Udinese. Recordul doborât de Zlatan Ibrahimovic

AC Milan, eșec cu Udinese. Recordul doborât de Zlatan Ibrahimovic

AC Milan, pentru care a înscris Zlatan Ibrahimovic, devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Serie A, a fost învinsă cu 3-1 în deplasare de Udinese.

Milan, la care portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă, a avut una dintre cele mai slabe evoluţii din actualul sezon. Calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în Serie A deţinătoarea titlului a acumulat un singur punct în ultimele trei etape.

La Udine, gazdele au deschis rapid scorul prin Roberto Pereyra, în minutul 9. Ibrahimovic a egalat din penalty în minutul 45+4, la vârsta de 41 de ani şi 166 de zile, însă echipa adversă a încheiat repriza în avantaj după golul lui Beto din minutul 45+6. Kingsley Ehizibue a închis tabela în minutul 70.

Ibrahimovic a doborât un record care aparţinea tot unui jucător al lui Milan, fostul mare fundaş Alessandro Costacurta. Acesta a marcat în mai 2007, tot din penalty şi tot împotriva lui Udinese, când avea 41 de ani şi 25 de zile.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă