-4.1 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăSportFormula 1Daniel Dragomir acuză DNA că a dat o mașină de lux unui...

Daniel Dragomir acuză DNA că a dat o mașină de lux unui denunțător

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, publică pe blogul personal o informație cel puțin ciudată, dacă nu chiar halucinantă. Un autoturism confiscat ar fi fost "oferit" de către DNA denunțătorului.  Rândurile publicate de Daniel Dragomir pe blogul personal, scot la suprafață una dintre situațiile greu de crezut din interiorul Direcției Naționale Anticorupție. Și totuși, par a fi reale.

"Ieri am avut o zi plină. O denunțătoare instruită și pregătită acum o lună de DNA vine la Curtea de Apel. Cu un singur ordin. Să îl infunde pe Dragomir.

Dar.

Ce uită ei e povestea cu Porsche Cayenne. Au încercat să mă decredibilizeze cu Porsche Cayenne și cu puii. Portocală e mic copil pe lângă Kovesi.

Vă informez că din data de 1 iulie 2014, denunțătoarea a primit printr-un proces verbal olograf, aprobat de PFA Kovesi, dreptul să dețină acest Porsche Cayenne. Să nu îl dea proprietarilor. Adică așa. Să îl fure, cu hârtie de la DNA.
Cu o singură condiție. Să declare ce trebuie. Între timp, Porsche e în dosar la mine prejudiciu de 80.000 euro.
Din iulie 2014 până azi, această denunțătoare a fost recompensată cu un Porsche. Ieri, denunțătoarea a declarat că DNA i-a “dat” această mașină. Super mașină. Peste decizii ale instanțelor, peste insolvențe, peste executori, peste Poliția rutieră, peste toți.

Lichidatorii s-au chinuit să recupereze mașina, au notificat organele de poliție pentru oprire în trafic și reținere. Nicio problemă. Denunțătoarea are proces verbal de la DNA și nu contează că a luat mașina.

Kovesi a zis. Mașina e a ta, fata mea. Cu o singură condiție. Ni-l dai pe Dragomir.

Ghinion. Denunțătoarea a zis ieri la Curtea de Apel adevărul. Cer demisia Șefei DNA Laura Codruța Kovesi. Cer demisia procurorului militar Ion Alexandru. Cer demisia procurorului militar Mihai Gheorghe.

Dacă nu știați, DNA vă da mașini Porsche pe procese verbale olografe".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă