22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportFormula 1: Echipa Haas și-a prezentat noul monopost pentru sezonul 2020

Formula 1: Echipa Haas și-a prezentat noul monopost pentru sezonul 2020

Imagini cu noul monopost, denumit VF-20, au fost postate pe reţelele de socializare şi pe pagina oficială de internet a echipei cu sediul în Statele Unite. Noul monopost va putea fi văzut la lucru din 19 februarie, cu ocazia startului antrenamentelor în vederea noului sezon, pe circuitul de la Barcelona.

“Fără îndoială, VF-20 va trebui să livreze acolo unde maşina precedentă nu a făcut-o. Faptul că reglementările rămân stabile în acest sezon, ne-a a permis să ne îmbunătăţim înţelegerea maşinii”, a declarat directorul echipei Haas, Guenther Steiner.

Noul monopost, dotat cu propulsoare Ferrari, va putea fi văzut pe viu abia pe 19 februarie, cu ocazia startului antrenamentelor în vederea noului sezon, pe circuitul de la Barcelona.

Ca şi în sezonul trecut, piloţii Haas F Team vor fi francezul Romain Grosjean şi danezul Kevin Magnussen, cei doi având ca obiectiv o clasare mai bună decât în sezonul trecut, când echipa americană a ocupat penultimul loc în ierarhia constructorilor.

Noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta pe 15 martie, cu Marele Premiu al Australiei de la Melbourne.

Cele mai citite

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Probleme pe aeroportul din Dubai. Zbourile au fost deviate

Aeroportul Internațional din Dubai a deviat temporar zborurile la sosire marți, 16 aprilie 2024, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice, au anunțat oficialii, adăugând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă