Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Formula 1: Două curse noi din sezonul următor

Organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 au dat publicităţii joi calendarul provizoriu al sezonului 2020, care cuprinde două noi Mari Premii, precum şi un număr record de 22 de curse, cu una în plus faţă de acest an, un record pentru "Marele Circ".

Share

Rl online 0 comentarii

29.08.2019 - 19:07

Faţă de 2019, două noi circuite îşi vor face apariţia în calendar: cel de la Zandvoort, gazda Marelui Premiu al Olandei (3 mai), care revine în calendarul Formulei 1 după o absenţă de 25 ani, şi cel de la Hanoi, unde va avea loc Grand Prix-ul Vietnamului (5 iunie), ultimul fiind o premieră pentru Formula 1.

Circuitul stradal de la Hanoi va fi al 73-lea din istoria celei mai importante competiţii automobilistice din lume.

În schimb, Marele Premiu al Germaniei a fost retras din calendar, spre deosebire de cel al Franţei, care va avea loc pe 18 iunie.

Calendarul ediţiei 2020 a Mondialului de Formula 1 mai trebuie să obţină aprobarea Consiliului Mondial al Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), care se va întruni în acest scop pe 4 octombrie.

Unele date ar putea fi puse sub semnul întrebării, între care cea a Marelui Premiu al Canadei (14 iunie), care urmează să aibă loc în aceeaşi zi cu Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Comentarii