26.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSportFlutur: Boc este furnicuţa truditoare care a strâns puţin cureaua

Flutur: Boc este furnicuţa truditoare care a strâns puţin cureaua

Victor Ponta este „copilul sovietic” de la şcoala lui Ion Iliescu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, „greierele risipitor”, în timp ce Emil Boc este „furnicuţa truditoare care a strâns puţin cureaua”, a declarat vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, la Botaşani, notează Mediafax.

Flutur a spus, în cadrul Consiliului judeţean de coordonare al PDL Botoşani, că PDL scoate ţara din criză, arătând că această criză are o cauză clară, şi anume populismul din anii 2007 – 2008.

Greierele risipitor Tăriceanu a risipit banii fără să gândească, iar Emil Boc este o furnicuţă harnică, truditoare, care a strâns puţin cureaua„, a afirmat Flutur.

El a arătat că acum s-a înfiinţat Uniunea Socialistă „Ponta şi asociaţii”, care au intrat în acţiune, iar, pentru ei, creşterea economică e ca „tămâia în casa Satanei, pentru că lor le este bine unde este greu şi unde pot veni cu populismul”.

Flutur a mai spus că Moldova a fost ţinută în sărăcie de PSD după principiul bolşevicilor, că unde este rău celorlalţi le va fi bine. Gheorghe Flutur a spus că Victor Ponta este „copilul sovietic de la şcoala lui Ion Iliescu, învăţat cu demagogie, cu minciună, copilul de casă din seraiul sultanului Năstase”.

Astăzi, la Botoşani, are loc Consiliul judeţean de coordonare al PDL Botoşani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă