Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FIFA a anunțat când va avea loc gala „The Best 2020”

Federația Internațională de Fotbal (FIFA) a anunțat că ceremonia anuală de decernare a premiilor „The Best” va avea loc pe 17 decembrie, în format virtual, în contextul pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

20.11.2020 - 20:58

FIFA a declarat că votarea pentru cele 11 categorii, ca şi pentru premiul „jucătorul/jucătoarea anului” va începe pe 25 noiembrie şi va dura până pe 9 decembrie.

Jucătorii şi antrenorii de top vor fi decişi printr-un vot combinat care-i implică pe căpitanii şi antrenorii principali ai echipelor naţionale, un vot online al fanilor şi voturi de la aproximativ 200 de reprezentanţi ai media.

Acelaşi proces se aplică şi pentru secţiunea „portari”, la masculin şi feminin.

„După reluarea în siguranţă a competiţiilor (...) fotbalul a oferit o sursă rară de relaxare şi bucurie pentru mulţi. Astfel, este important ca FIFA să onoreze realizările din acest an special”, se arată într-un comunicat al instanţei mondiale.

Comentarii