Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ferrari intenționează să reia producția și va testa toți angajații

Ferrari a prezentat un proiect pentru protejarea sănătăţii angajaţilor săi odată cu reluarea producţiei constructorului italian, în timp ce ipoteza unui debut de sezon în Formula 1 în cursul lunii iulie, în Europa, potenţial cu porţile închise, este din ce în ce mai menţionată.

Share

Rl online 0 comentarii

09.04.2020 - 21:12

Rodul unui parteneriat cu o echipă de virusologi şi de experţi, susţinut de patronat, acest proiect vizează furnizarea unui climat sigur la reluarea activităţilor, respectând măsurile care vizează combaterea propagării virusului Covid-19, a transmis Ferrari.

După redeschiderea filialelor de la Maranello şi Modena, în acord cu autorităţile locale, angajaţii Ferrari vor fi supuşi la teste sangvine, care vor permite un prim bilanţ asupra stării de sănătate a angajaţilor companiei.

"Orice angajat al cărui test va fi pozitiv la Covid-19 va primi o asigurare specială gratuită, precum şi cazare adaptată izolării, cu asistenţă medicală şi infirmier la domiciliu, precum şi medicaţie corespunzătoare", se arată în comunicat scuderia.

Primele nouă curse din acest sezon în Formula 1 au fost anulate (Australia, Monaco) sau amânate (Bahrain, China, Vietnam, Olanda, Spania, Azerbaidjan, Canada).

Comentarii