22 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Federația spaniolă nu i-a prelungit contractul lui Moreno

Antrenorul care l-a înlocuit la cârma naționalei de fotbal a Spaniei pe Luis Enrique, retras din activitate după decesul fiicei sale, s-a arătat mâhnit de opțiunea oficialilor de la Madrid. „Nu mi-au oferit prelungirea contractului şi nici nu mă aştept prea curând”, a declarat Moreno, la conferinţa de presă de prezentare a lotului pentru meciurile cu Malta şi România, ultimele din preliminariile Euro 2020, turneu pentru care Spania a obţinut deja calificarea.

Tehnicianul a menţionat că doreşte să ducă la bun sfârşit un ciclu care să se încheie cu Mondialul din 2022. El a adăugat că şefii federaţiei sunt cei care trebuie să aprecieze calitatea muncii sale pe banca naţionalei. Numele lui Moreno era unul prea puțin cunoscut iubitorilor de fotbal în luna iunie, când a devenit selecţioner în locul lui Luis Enrique. Până la numirea ca antrenor al echipei naționale, Robert Moreno a ocupat funcția de secund al fostului star al Barcelonei.

Pentru a fi cap de serie la tragerea la sorţi a turneului final din 2020, echipa Spaniei are nevoie de victorii în meciurile cu Malta şi România, de pe 15, respectiv 18 noiembrie.

Ultima oră
Pe aceeași temă