FCSB merge mai departe în Cupă fără să joace meciul cu Gloria Buzău

Gloria Buzău a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, că meciul cu FCSB din Cupa României nu se va mai juca după ce zece jucători de-ai săi au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.11.2020 - 19:53

„Sport Club Municipal Gloria Buzău doreşte să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfăşoară. Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieşit că trei dintre membrii staff-ului tehnic şi zece sportivi ai secţiei fotbal a clubului buzoian au fost depistaţi pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent”, se arată în comunicatul clubului.

Gloria a precizat că imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor paisprezece a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Partida dintre SCM Gloria Buzău şi FCSB fusese programată să se dispute luni, pe Stadionul Gloria din Buzău, de la ora 20:45.

Comentarii