21.9 C
București
luni, 20 septembrie 2021

FCSB a încheiat anul cu o remiză cu Sepsi Sfântu Gheorghe

FCSB a deschis scorul în minutul 30 prin golul semnat de Cristea dar bucuria gazdelor a durat doar 7 minute, până la golul egalizator al lui Fofana.

La pauză o dispută verbală între fotbalistul Valenti Crețu, FCSB, și Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, i-a adus tehnicianului eliminarea iar acesta a fost obligat să-și conducă echipa din tribună în repriza secundă.

„Un meci foarte aprig disputat. Am început un pic cam ezitant, apoi ne-am mai organizat. Per total, rezultatul e echitabil. Terenul nu cred că ne-a avantajat, eram obişnuiţi cu altă suprafaţă de joc. În tensiunea meciului am zis de penalti, dar chiar nu ştiu. Consider că a fost un arbitraj bun, avem arbitri destul de buni în România. Cu puţin mai multă atenţie din partea noastră poate aveam mai multe puncte, dar ţinând cont de situaţie, de pandemie, e bine şi aşa. La anul va fi o luptă acerbă. Va fi un campionat foarte disputat.”, a spus la finalul partidei Anton Petrea, antrenorul FCSB.

„Nu pot să fiu nemulţumit, dar eu cred că am anihilat Steaua. Am reuşit să-i reducem 60 de minute să nu se apropie deloc de poarta noastră. Băieţii au făcut un meci fantastic, de luptă. Mă nemulţumeşte că n-avem cum să ajungem în România să avem echipe protejate cu arbitraje de maniera cum a fost şi în seara asta. A fost o dezamăgire modul cum a arbitrat Horaţiu Feşnic astăzi. Am fost total dezavantajaţi de arbitraj. A fost o împingere clară, Moruţan nu joacă mingea, din păcate n-a vrut să dea domnul Feşnic.”, s-a arătat supărat după meci Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi.

Cu 34 puncte acumulate în 15 partide, FSCB rămâne pe primul loc după ultimul meci din 2020, cu trei puncte peste Universitatea Craiova și patru mai multe decât CFR Cluj, echipe ce vor juca marți în meci direct la Cluj-Napoca.

Ultima oră
Pe aceeași temă