László Bölöni (Foto: www.punctul.ro)

Faimosul fotbalist László Bölöni ar putea candida pentru funcția de primar la Târgu Mureș

Marele fotbalist László Bölöni, fost component al echipei naționale a României, ar putea candida pentru funcția de primar al orașului Târgu Mureș, informează agenția ungară de presă MTI.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.08.2018 - 14:32

Ladislau Bölöni a confirmat că se gândește la această candidatură cu prilejul participării sale la festivalul "Vâltoarea Mureşeană", alături de parlamentarul ungar Barna Pál Zsigmond, în condițiile în care ambii sunt originari din Târgu Mureş.

“Acest subiect nu îmi este străin, m-a preocupat şi mă preocupă”, a precizat Bölöni, răspunzând la o întrebare referitoare la această eventuală candidatură.

Pe de altă parte însă, fostul fotbalist a susținut că el nu dorește să intre în campania pentru alegerile locale împotriva cuiva. “Dacă m-aş aventura la aşa ceva, atunci aş face-o cu siguranţă pentru a atrage diferite persoane, diferite interese într-o echipă”, a declarat Bölöni.

Născut la Târgu Mureş, absolvent de stomatologie, cu 108 selecţii în Naţionala României, László Bölöni (65 de ani) a făcut parte din echipa Steaua Bucureşti în anul 1986, când această formație a câştigat Cupa Campionilor Europeni. În cadrul echipei Steaua, Bölöni a câştigat patru titluri de campion naţional în anii 1985, 1986, 1987, 1988 şi de două ori Cupa României în anii 1985 şi 1987. 

Ulterior, în calitate de antrenor al formației Sporting Lisabona, Bölöni este cel care l-a descoperit şi l-a convocat la echipa de seniori, la 16 ani, pe Christiano Ronaldo.

În acest moment, Bölöni antrenează în Belgia la Royal Antwerp FC, echipă cu care a semnat în iunie 2017 pentru două sezoane.

Comentarii