15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportEurosport pregătește conținut exclusiv pe platformele digitale pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Eurosport pregătește conținut exclusiv pe platformele digitale pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Odată cu Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Eurosport duce acoperirea celui mai așteptat eveniment sportiv la un nou nivel. În plus față de acoperirea TV de pe Eurosport 1, Eurosport 2 și canalele TV premium dedicate Jocurilor Olimpice, fanii sporturilor olimpice vor avea ocazia să afle orice noutate din Tokyo de pe platformele digitale Eurosport. Astfel, cele mai importante evenimente vor putea fi urmărite de oriunde, la orice ora, de pe orice device.

Astfel, cele mai importante evenimente vor putea fi urmărite de oriunde, la orice ora, de pe orice device.

Eurosport lansează emisiunea “Olympic Talks”

Joi, 22 iulie, Eurosport lansează emisiunea online „Olympic Talks”, care va pune în centrul atenției momentele de neratat de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. 

În fiecare zi până pe 8 august, Ion Alexandru, gazda emisiunii, și invitații săi vor analiza cele mai importante momente de la Tokyo 2020. Emisiunea va fi difuzată în direct pe pagina de Facebook  Eurosport la ora 9:30 și va complementa acțiunea în direct care poate fi urmărită pe platformele Eurosport pe parcursul competiției. 

„Olympic Talks” va analiza evoluția sportivilor români de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, precum și momentele de neratat ale competiției, alături de invitați speciali din lumea sportului și nu numai. Campioanele olimpice Loredana Dinu și Monica Roșu, jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, analiștii Premier League Show Lucian Sănmărtean și Gabriel Cânu, Radu Abramescu, sau fosta campioană de volei Cristiana Pîrv se vor alătura emisiunii. Ion Alexandru va avea alături în emisiune și alte personalități precum Cristian Șimonca (Blogu’ lu’ Otravă), Cristina Bazavan, Roxana Ciuhulescu sau Paul Olteanu.

Eurosport.ro și Eurosport Player aduc Jocurile Olimpice pe orice device

Fiecare probă și fiecare sportiv vor fi în direct pe Eurosport Player. Alături de transmisiunile Eurosport 1, Eurosport 2 și canalele pop-up dedicate Jocurilor Olimpice, Eurosport Player este locul în care fanii sportului vor putea urmări orice moment al oricărei probe de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Cu peste 3.500 de ore de sport în direct, fără întreruperi și fără reclame, toate momentele de neratat vor putea fi văzute pe Eurosport Player în direct și la cerere. Aplicația poate fi descărcată din Apple Store și Google Play.

Pe Eurosport.ro, echipa editorială va aduce cele mai noi, relevante și interesante știri și evenimente din Tokyo, despre Team Romania, dar și despre evoluția atleților internaționali.

Cu emisiunea „Olympic Talks”, eurosport.ro și aplicația Eurosport Player, fanii vor putea afla în timp real cele mai importante știri și noutăți de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Tot aici vor putea fi accesate formate video, analize și cele mai noi informații despre sportivi, precum și programul complet al Jocurilor Olimpice și clasamentul pe medalii.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă