21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportEuropa League: Inter - Ludogoreț se va disputa fără spectatori

Europa League: Inter – Ludogoreț se va disputa fără spectatori

Clubul Inter Milano a anunţat pe site-ul său oficial că partida cu Ludogoreţ, echipa bulgară la care evoluează fotbaliştii români Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore, se va disputa fără spectatori în tribune.

Decizia de a nu permite accesul suporterilor pe San Siro la meciul de joi (22:00 – ora României) a fost luată “în acord cu UEFA şi cu dispoziţiile autorităţilor sanitare din regiunea Lombardia şi ale municipalităţii din Milano”, a precizat într-un comunicat echipa italiană, învingătoare cu 2-0 în meciul tur, din Bulgaria.

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a anunţat la rândul său că guvernul italian şi-a dat acordul pentru organizarea de meciuri cu porţile închise în şase regiuni din nordul Italiei, weekend-ul viitor în Serie A.

Cele şase regiuni vizate sunt Lombardia, Veneto, Piemont, cele mai afectate de maladie, dar şi Friuli-Venezia Giulia, Liguria şi Emilia-Romagna.

Potrivit indicaţiilor ministrului Sănătăţii, partidele de la sfârşitul săptămânii, vizate de acestei măsuri sunt Udinese – Fiorentina, AC Milan – Genoa, Parma – SPAL Ferrara, Sassuolo – Brescia, Sampdoria Genova – Hellas Verona şi, mai ales, marele derby al campionatului italian, dintre Juventus Torino, liderul clasamentului, şi Inter Milano, ocupanta locului al treilea.

Liga italiană de fotbal nu a confirmat deocamdată programul din acest weekend.

Noul coronavirus a generat şapte decese în Italia, unde peste 230 de cazuri de infectare au fost indentificate în mod oficial.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă