Europa League: Inter - Ludogoreț se va disputa fără spectatori

Meciul dintre echipele Inter Milano şi Ludogoreţ Razgrad, din manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, programat joi seara, se va disputa cu porţile închise, din cauza epidemiei de coronavirus cu care se confruntă Italia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2020 - 11:38

Clubul Inter Milano a anunţat pe site-ul său oficial că partida cu Ludogoreţ, echipa bulgară la care evoluează fotbaliştii români Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore, se va disputa fără spectatori în tribune.

Decizia de a nu permite accesul suporterilor pe San Siro la meciul de joi (22:00 - ora României) a fost luată "în acord cu UEFA şi cu dispoziţiile autorităţilor sanitare din regiunea Lombardia şi ale municipalităţii din Milano", a precizat într-un comunicat echipa italiană, învingătoare cu 2-0 în meciul tur, din Bulgaria.

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a anunţat la rândul său că guvernul italian şi-a dat acordul pentru organizarea de meciuri cu porţile închise în şase regiuni din nordul Italiei, weekend-ul viitor în Serie A.

Cele şase regiuni vizate sunt Lombardia, Veneto, Piemont, cele mai afectate de maladie, dar şi Friuli-Venezia Giulia, Liguria şi Emilia-Romagna.

Potrivit indicaţiilor ministrului Sănătăţii, partidele de la sfârşitul săptămânii, vizate de acestei măsuri sunt Udinese - Fiorentina, AC Milan - Genoa, Parma - SPAL Ferrara, Sassuolo - Brescia, Sampdoria Genova - Hellas Verona şi, mai ales, marele derby al campionatului italian, dintre Juventus Torino, liderul clasamentului, şi Inter Milano, ocupanta locului al treilea.

Liga italiană de fotbal nu a confirmat deocamdată programul din acest weekend.

Noul coronavirus a generat şapte decese în Italia, unde peste 230 de cazuri de infectare au fost indentificate în mod oficial.

Comentarii