10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportEuropa League: FCSB, victorie la scor cu Alashkert

Europa League: FCSB, victorie la scor cu Alashkert

Vicecampioana României a făcut diferenţa în ultima jumătate de oră, prin golurile marcate de Florin Tănase (60), Iulian Cristea (68) şi Florinel Coman (81).

Gazdele au avut prima mare ocazie, prin Nenadovic, care a tras din marginea careului (13), iar Vlad a respins în transversală.

FCSB a avut prima oportunitate în min. 33, când Cristea a fost aproape de a relua cu capul din 6 metri.

Vlad a fost providenţial şi în min. 39, când a respins de la vinclu şutul lui Sekulic.

La reluare, Planic a ratat o şansă bună (53), şutul său din întoarcere ştergând bara laterală. Armenii au replicat prin Hairapetian (58), care a ratat din careu.

FCSB a deschis scorul după o gafă a portarului Cancarevic, care, presat de Man, a respins greşit, iar Florin Tănase a marcat simplu (60).

Voskanian (67) a avut o oportunitate notabilă, în urma unui corner, dar un minut mai târziu FCSB se desprindea pe tabelă prin Iulian Cristea (68), cu capul, după o lovitură liberă executată de Vînă.

Coman a închis tabela (81), cu un şut din voleu de la 15 metri.

Partida revanşă va avea loc pe 1 august, la Giurgiu.

FCSB va juca în turul al treilea preliminar cu câştigătoarea duelului dintre Mlada Boleslav (Cehia) şi Ordabasî Şimkent (Kazahstan), manşa întâi fiind programată în România, pe 8 august.

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă