23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportEuropa League: FCSB, calificare fără emoții

Europa League: FCSB, calificare fără emoții

Vicecampioana României, care câştigase prima manşă cu 2-0, la Giurgiu, s-a impus prin golurile marcate de Cristian Dumitru (4), Răzvan Oaidă (42), ambii la primele reuşite în tricoul roş-albastru. Golul de onoare al echipei din Orhei a fost reuşit de Vadim Bolohan (47).

FCSB a controlat prima repriză şi a marcat rapid, în min. 4, prin tânărul Cristian Dumitru (17 ani), care a reluat din apropiere mingea recentrată de Oaidă.

Coman (17) a reluat peste poartă din careu, după care Man (24) a pătruns frumos şi şutat cu efect, puţin alături de poartă.

Milsami a avut o singură ocazie în prima repriză, în min. 30, când Vlad a respins o minge în faţă, dar apoi a salvat situaţia în faţa lui Maxim Antoniuc.

Man a mai ratat o ocazie (40), după care Oaidă (42) a majorat diferenţa, cu o reluare simplă, la o minge întoarsă de Dumitru.

Echipa de peste Prut a înscris în debutul reprizei secunde (48), prin Bolohan, care a profitat de o eroare a lui Belu, după o lovitură liberă executată de Andronic.

Milsami a fost mai insistentă, iar Maxim Antoniuc a ratat două ocazii mari de gol, în min. 60 a scăpat mingea de sub control la 5 metri de poartă, iar în min. 85 a nimerit bara. Jardan a reluat din voleu (88), dar fără probleme pentru Vlad.

Şi FCSB a avut o bară, prin tânărul Robert Ion (68).

Echipa antrenată de Bogdan Andone a avut ceva probleme pe final, după ce a jucat în zece oameni din min. 81, când Mihai Roman s-a accidentat.

În turul al doilea preliminar al Europa League, FCSB va înfrunta echipa armeană Alaşkert FC, care s-a impus cu 3-1 şi 3-0 în faţa macedonenilor Makedonija Skopje. FCSB va juca primul meci în deplasare, la Erevan, pe 25 iulie.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă