20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportEuropa League: CFR Cluj, arbitrată de rusul Aleksei Eskov

Europa League: CFR Cluj, arbitrată de rusul Aleksei Eskov

Arbitri asistenţi au fost delegaţi Dmitri Mosiakin şi Valeri Dancenko, iar al patrulea oficial a fost desemnat Vladislav Bezborodov.

Celtic se află pe primul loc în grupă, cu 4 puncte, urmată de Lazio, CFR Cluj, câte 3 puncte, Rennes, 1 punct.

Eskov are 41 de ani şi e arbitru internaţional din 2011 şi a condus până acum patru meciuri ale unor echipe din România în competiţii continentale.

Cel mai recent s-a aflat la centru la partida în care FC Viitorul a fost învinsă la Nicosia de APOEL cu 4-0, pe 2 august 2017, în al treilea tur preliminar al Champions League.

Eskov a condus şi partida câştigată de Astra Giurgiu cu 2-1 în deplasare, în faţa formaţiei cehe Viktoria Plzen, pe 20 octombrie 2016, în grupele Europa League.

Rusul a condus şi un meci din Youth League, în care Steaua a fost învinsă acasă de Chelsea cu 4-0, pe 1 octombrie 2013.

Aleksei Eskov a oficiat şi o partidă a selecţionatei Under-21 a României, pierdută acasă în faţa Franţei, cu 0-2, pe 11 octombrie 2011, în preliminariile Campionatului European de tineret din 2013.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă