15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportEugen Neagoe a semnat cu FC Hermannstadt

Eugen Neagoe a semnat cu FC Hermannstadt

Neagoe revine pentru prima oară pe banca tehnică după infarctul miocardic suferit la 21 iulie, în timpul meciului pe care echipa sa de la acel moment, Dinamo Bucureşti, îl disputa cu Universitatea Craiova, în cadrul etapei a 2-a a Ligii I.

“Eugen Neagoe este de astăzi noul antrenor principal al AFC Hermannstadt. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a ocupat în trecut funcţia de antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României şi a antrenat ca principal printre altele pe Pandurii Tg.Jiu, Politehnica Iaşi, Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo Bucureşti. De asemenea, Eugen Neagoe a fost un fotbalist cu 165 de meciuri jucate în prima divizie, cu peste 30 de goluri marcate ca vârf de atac. Acesta are în palmares două Cupe ale României ca jucător”, se arată pe site-ul citat.

“Neagoe va prelua banca tehnică a AFC Hermannstadt începând de săptămâna viitoare, după meciul din deplasare cu Astra Giurgiu programat luni, 7 octombrie, de la ora 20:30. Între timp, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund Eugen Beza”, se mai precizează pe site-ul grupării sibiene.

După înfrângerea suferită de FC Hermannstadt, sâmbătă, pe teren propriu, cu FC Botoşani, antrenorul Costel Enache a anunţat că va demisiona din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă, iar luni şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea din Liga I. În acest moment, după 11 etape, FC Hermannstadt se află pe poziţia a 12-a în clasamentul Ligii I, cu doar 11 puncte.

Eugen Neagoe a antrenat în cariera sa de până acum formaţiile Universitatea Craiova, Pandurii Tg. Jiu, Drobeta Tr. Severin, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, CSM Poli Iaşi, Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Dinamo.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă