9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportErling Haaland: "Sunt în continuare un fotbalist normal"

Erling Haaland: “Sunt în continuare un fotbalist normal”

“Am venit la Dortmund ca un fotbalist normal şi sunt în continuare un fotbalist normal. Asta nu se schimbă. E plăcut însă să aud lucruri frumoase, asta înseamnă că reuşesc lucruri bune”, a comentat atacantul de 19 ani noul său statut.

Înaintea meciului de miercuri PSG – Dortmund, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, Haaland a vorbit despre partida tur, în care a punctat de două ori: “Da, ok, am dat două goluri, dar am şi făcut multe greşeli în acest meci. Să spunem deci că ar fi putut să fie mult mai bine.”

“Din copilărie, ştiam că sunt în stare de aceste performanţe. Ştiam că voi putea face diferenţa. Şi ştiu de asemenea că în viitor voi putea reuşi şi mai mult”, a afirmat atacantul ce a marcat 10 goluri în actuala ediţie a Ligii Campionilor (opt pentru Salzburg, două pentru Dortmund).

Despre felul cum se pregăteşte, el a spus: “Încerc să muncesc cât mai mult ca să devin cel mai bun fotbalist. Aşa că muncesc mult, cât mai intens. Atât de intens cât poate corpul meu să suporte.”

Haaland a avut cuvinte de laudă despre Kylian Mbappe, atacantul lui PSG: “Este un jucător fantastic. În tur e prima oară când am jucat împotriva lui. E atât de talentat, şi chiar mai mult decât atât. E o adevărată nebunie ce a făcut la vârsta lui şi când te uiţi la palmaresul lui. E un fotbalist foarte mare.”

“Vreau să fiu golgheterul Bundesligii. Nu sunt însă cineva care se gândeşte tot timpul la recorduri. Nu e genul meu. Mă gândesc la echipa mea şi s-o ajut cât pot. Nimic altceva.”

Cu selecţionata Norvegiei, Haaland va întâlni România în Liga Naţiunilor.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă