14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportErling Haaland, desemnat cel mai bun jucător din Austria

Erling Haaland, desemnat cel mai bun jucător din Austria

Cu 28 de goluri (16 în campionat, 4 în Cupa Austriei, 8 în Liga Campionilor) în 22 de partide disputate, Haaland a fost unul dintre cei mai prolifici marcatori din ligile naţionale de pe bătrânul continent.

Haaland i-a devansat în ancheta pentru alegerea celui mai bun fotbalist al anului din Austria pe Marcel Sabitzer (RB Leipzig) şi pe David Alaba (Bayern munchen), doi dintre cei mai buni jucători austrieci ai momentului.

“Pentru mine, acest premiu este ceva foarte important”, a declarat Haaland pentru agenţia de presă APA, după anunţarea rezultatului anchetei, la care au participat antrenorii din prima divizie austriacă.

Norvegianul are un contract cu RB Salzburg valabil până în în 2023, însă ar putea părăsi Austria mai devreme, fiind în vizorul marilor cluburi europene, între care Manchester United şi Borussia Dortmund.

Haaland a asigurat, însă, că se simte “perfect” la RB Salzburg pentru moment, chiar dacă în ultimele săptămâni au circulat informaţii legate de un posibil transfer al său în această iarnă sau la finalul sezonului.

Dacă va accepta să renunţe la “perla” sa, RB Salzburg ar putea încasa până la 80 milioane de euro, asigură presa sportivă austriacă.

În 2018, cel mai bun fotbalist din Austria a fost ales Marko Arnautovic (West Ham United).

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă