7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportFotbalErling Haaland are o ofertă fabuloasă de la Manchester City

Erling Haaland are o ofertă fabuloasă de la Manchester City

Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, va fi foarte dorit în această vară, asta în timp ce nemții fac presiuni asupra sa pentru a-i prelungi contractul, granzii Europei se întrec în oferte, printre care și Manchester City.

Manchester City este pregătită să facă din Erling Haaland unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League, în încercarea de a-l atrage de la Borussia Dortmund în această vară, potrivit Todofichajes.

Campionii din Premier League sunt foarte hotărâți să îl aducă pe atacantul norvegian și i-ar fi transmis agentului său, Mino Raiola, că sunt pregătiți să îi plătească un salariu de bază de peste 20 de milioane de lire sterline (28 de milioane de dolari) pe sezon timp de cinci ani, la fel ca cel mai bine plătit jucător al lui City, Kevin De Bruyne, transmite epicnews.ro.

Erling Haaland, dacă ar veni la Manchester City, nu l-ar depăși financiar doar pe Cristiano Ronaldo în Premier LEAGUE

Doar Cristiano Ronaldo câștigă mai mult în Premier League, iar aceasta este o cifră pe care Barcelona, Real Madrid și PSG s-ar putea lupta să o supraliciteze.

Norvegianul nu dă însă niciun semn în privința viitorului său, declarând că momentan vrea să se concentreze asupra meciurilor pe care le are de jucat.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă