Englezii au descoperit cine le-a purtat ghinion la Cupa Mondială 2018

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, care are de aproape un deceniu reputaţia că poartă ghinion echipelor de fotbal pe care le susţine, a fost găsit vinovat de eşecul naţionalei Marii Britanii la Cupa Mondială 2018, care a fost învinsă, miercuri seară, de Croația.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2018 - 11:33

Din 2010, de fiecare dată când Mick Jagger a participat la meciurile naţionalei Marii Britanii, aceasta a pierdut, potrivit variety.com.

Miercuri seară, Jagger s-a numărat printre cei veniţi să asiste, pe stadionul Luzniki din Moscova, la partida dintre naţionalele Marii Britanii şi Croaţia, încheiată cu calificarea celei de-a doua în finala Cupei Mondiale 2018.

După meci, suporterii naţionalei Marii Britanii l-au criticat pe Jagger pe platforma de socializare Twitter, pentru că prezenţa sa pe stadion a distrus şansele echipei de a câştiga Cupa Mondială.

Cel mai recent, Marea Britanie a câştigat Cupa Mondială în 1966.

Jagger are reputaţia unui blestem pentru orice echipă de fotbal pe care o susţine, nu numai pentru naţionala Marii Britanii. Astfel, la Cupa Mondială din 2014, Jagger şi-a exprimat susţinerea pentru naţionala Braziliei, care a pierdut în faţa Germaniei cu scorul de 7-1.

De asemenea, la Cupa Mondială din 2010, Jagger a participat, împreună cu Bill Clinton, la un meci între Ghana şi SUA, alegând să îşi exprime sprijinul pentru americani, care au pierdut partida.

Comentarii

loading...