20.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportEnglezii au descoperit cine le-a purtat ghinion la Cupa Mondială 2018

Englezii au descoperit cine le-a purtat ghinion la Cupa Mondială 2018

Din 2010, de fiecare dată când Mick Jagger a participat la meciurile naţionalei Marii Britanii, aceasta a pierdut, potrivit variety.com.

Miercuri seară, Jagger s-a numărat printre cei veniţi să asiste, pe stadionul Luzniki din Moscova, la partida dintre naţionalele Marii Britanii şi Croaţia, încheiată cu calificarea celei de-a doua în finala Cupei Mondiale 2018.

După meci, suporterii naţionalei Marii Britanii l-au criticat pe Jagger pe platforma de socializare Twitter, pentru că prezenţa sa pe stadion a distrus şansele echipei de a câştiga Cupa Mondială.

Cel mai recent, Marea Britanie a câştigat Cupa Mondială în 1966.

Jagger are reputaţia unui blestem pentru orice echipă de fotbal pe care o susţine, nu numai pentru naţionala Marii Britanii. Astfel, la Cupa Mondială din 2014, Jagger şi-a exprimat susţinerea pentru naţionala Braziliei, care a pierdut în faţa Germaniei cu scorul de 7-1.

De asemenea, la Cupa Mondială din 2010, Jagger a participat, împreună cu Bill Clinton, la un meci între Ghana şi SUA, alegând să îşi exprime sprijinul pentru americani, care au pierdut partida.

Cele mai citite

Iranul a sechestrat un vas portughez în strâmtoarea Ormuz

Gărzile Revoluționare ale Iranului au sechestrat, sâmbătă, un portcontainer "cu legături" cu Israelul în Golf, a anunțat agenția oficială IRNA, la câteva zile după...

Comandantul armatei ucrainene afirmă că situația de pe frontul de est s-a deteriorat serios

Război în Ucraina. Comandantul Armatei ucrainene afirmă că situația de pe frontul de est s-a deteriorat considerabil în ultimele zile, deoarece rușii au intensificat...

Boris Johnson cere statelor occidentale să ajute Ucraina: Dacă va cădea, va fi o catastrofă

Afirmaţiile au fost făcute în cadrul unui editorial publicat în Daily Mail, în care Boris Johnson face apel la statele occidentale să ofere Ucrainei...
Ultima oră
Pe aceeași temă