21.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSportEmil Boc vede in Elena Udrea solutia cea mai buna la sefia...

Emil Boc vede in Elena Udrea solutia cea mai buna la sefia PDL

 

 

 

Emil Boc vede in Elena Udrea o solutie mult mai buna pentru sefia partidului si, in acelasi timp, crede ca Vasile Blaga nu are viitor in fotoliul de lider al acestei formatiuni politice, arata Agerpres. Fostul preşedinte al Partidului Democrat Liberal (PDL), Emil Boc, consideră că „actuala echipă de conducere a partidului a avut ocazia să demonstreze ce poate”. El a susţinut sâmbătă, la Botoşani, că Vasile Blaga a dus partidul de la 22% la 16% şi a adăugat că nu înţelege de ce acesta „se încăpăţânează să meargă mai departe”. Boc a dat exemplul PSD, care a schimbat mai mulţi lideri într-o perioadă scurtă de timp. „Trebuie să dăm o altă şansă partidului. Uitaţi-vă la PSD. Au trecut, până au ajuns la preşedintele actual al partidului, prin mai multe încercări. Un partid trebuie să aibă viaţă. Se duce mai departe, caută soluţii”, a afirmat Boc. Fostul premier a spus că PSD se află în „cădere liberă”. 

 

„Nu sunt soluţii ideale, dar, din ce soluţii avem la preşedinţia partidului, Elena Udrea are aceste atuuri: de a revigora partidul, de a-i da o perspectivă, de a menţine parteneriatul cu preşedintele şi de a putea să redea o speranţa că în 2016 vom reveni la guvernare”, a adăugat Emil Boc. 

Fostul lider democrat-liberal a însoţit-o, sâmbătă, la Botoşani, pe Elena Udrea, care şi-a prezentat în faţa organizaţiei judeţene moţiunea cu care candidează la şefia PDL.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă